Vi bygger inbrottslarm efter ert behov

För oss är det självklart att ni ska känna er trygga i hemmet och ha god möjlighet att skydda era ägodelar. Säkra erat hus, företag eller värdesaker med ett anpassat inbrottslarm. Vi erbjuder alltid anpassade och speciellt utformade lösningar för just dina behov.

Detta av den enkla anledningen att alla bra fungerande säkerhetssystem behöver anpassas efter varje kunds lokaler och användande. Bland våra kunder finns både små och stora företag, villaägare, offentlig sektor och försvarsmakten.

Vi är en helt oberoende installatör av inbrottslarm, vilket innebär att det är du som kund som väljer till vilken larmcentral du vill koppla larmet. Vi har samarbetsavtal med dom största larmcentralerna på marknaden och kan erbjuda en mängd olika tjänster.

För att säkerställa att allt fungerar som det ska i anläggningen så rekommenderar vi att det tecknas ett serviceavtal med oss. Då kommer vi ut och provar igenom hela anläggningen och ser att allt är som det ska. Samtidigt så ser vi över om det blivit några förändringar i lokalen som kan påverka larmet.

Vill du veta mer om de olika lösningar vi kan erbjuda inom inbrottslarm?

Kontakta oss gärna för mer information